30 АВГУСТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни напрегната и емоционална неделя.

Внимателно си подберете за днес програмата, избягвайте конфликтните ситуации.

Не взимайте важни решения, непременно проверявайте постъпилата информация, не се предоверявайте. Пазете си пари и документи, не правете големи покупки. Пазете се от обсъждане и сплетни, не общувайте с двулични хора.

В  16.27 ч. Венера е в опозиция с Плутон. Този аспект ще доведе до трудности и дискомфорт в отношенията, ревност , желание за контрол, предизвикателства и трудности. В това число да се внимава и с финансите, инвестициите, покупките, и цялостното управление на парите. Може да ги загубите и по линия на любовта, опитвайки се да изразите своите чувства.

Жените ще бъдат по-натоварени както физически, така и психически през този ден, затова трябва към тях да се проявява повече разбиране и подкрепа.

Късно вечерта, след всички тези преживявания и напрегнати аспекти, може да се почувствате много изнервени, сприхави и конфликтно настроени.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв