30 АВГУСТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес в 13.38 ч. настъпва новолунието в 7° на зодия Дева. След този час отделете поне 15 мин, за да си направите планове и да си напишете желанията по новолуние. Тази практика е много полезна, защото на всяко новолуние се посява семенцето на нова инициатива. Енергията на съзиданието е много силна, нужно е само да я направляваме в положителна посока.

Това новолуние ще ни даде възможност да дадем старт на много от своите планове. За реализацията на идеите ще помогне струпването на общо 8 планети в земната стихия: в Дева се намират Слънце, Луна, Меркурий, Марс и Венера, в Козирог са Сатурн и Плутон, в Телец е Уран. Всички цитирани зодиакални знаци са земни, аспектите между тях са хармонични, това създава благоприятната възможност за материалното проявление на идеите ни.

Днес в 6.14 ч. Слънцето и Уран са в хармоничен аспект. Точката на новолунието съвпада с него, това ще стимулира оригиналните идеи,  нестандартен подход, внедряване на нови, съвременни методики. Особено благоприятно ще са стимулирани всички компютърни технологии.

Поради това, че Нептун, планетата на илюзиите стои в опозиция на всички планети в Дева, ще трябва внимателно да се обмислят всички действия и желания, защото може да се окажат нереалистични. Непрекъснато се самонаблюдавайте, за да не се изпаднете в заблуждение. След време, вероятно ще настъпят някои корекции на вашите желания, но те ще бъдат изцяло за добро.

Повече за новолуние в Дева прочетете ТУК

Инструкции за писане на желания може да прочетете ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.00 ч. – 02.58 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв