30 АПРИЛ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Късно вечерта в 23.42 ч. настъпва новолуние в 11-тия градус на Телец и слънчево затъмнение.

До тогава има възможност да се извърши задължителното физическо и енергийно прочистване, за което се спомена в прогнозата от вчера. Обходете помещенията със запалена свещ.

Отново напомням, че днес не е подходящ ден да осъществявате нови контакти, не вярвайте на щедри обещания и предложения, бъдете въздържани и здравословно мнителни. Не излизайте на първа среща, както и с хора, които все още не познавате достатъчно добре, в никакъв случай не се предоверявайте.

Това ще е ураново затъмнение, което ще допринесе много промени, не всички от които ще можем да предвидим и управляваме.

Затъмнението ще засегне силно и финансовата сигурност, както  в положителна, така и в напрегната светлина. Може ненадейно да се появят нови източници на доходи, а други да се закрият.

Добрата новина е, че има и хубав аспект, освен непредвидимия Уран – планетата на обновлението и внезапните обрати, който ще поддържа събитията около затъмнението. Венера и Юпитер сформират точен съвпад в 28-мия градус на Риби. Този аспект ще дава нови финансови възможности, нови партньори както в личния живот, така и в бизнес-план.

В този ден е важно да се запази максимално спокойствие и да не се избързва с решенията, защото свойството на всяко затъмнение е да замъглява съзнанието.

Без нерви, без съпротива и без излишни натоварвания, това е предписанието за деня.

Винаги в такъв ден се случват важни неща, хората са много емоционални, внушаеми, други са объркани и безпокойни. Точно заради това не трябва да се взимат важни решения, трябва да се изчака да отминат емоциите и да се успокоят събитията и чак тогава да се види какво може да се предприеме.

На практика затъмненията са много благоприятна възможност да се започне нов процес, нов цикъл. Особено ако засегне някоя от личните ви планети или някоя друга активна точка в личния хороскоп.

Днес е отлично време да проведете Лунната диета по новолуние, за да прочистите своя организъм от токсини. Особено, когато има затъмнение, това е задължително да се направи.

Започнете диетата още от рано сутринта на 30 април и продължете до обяд на 1 май, няма да съжалявате, ще се почувствате много ободрени, свежи и жизнени. А и се губят излишни килограми и то трайно, поне от 1 кг ще може да се отървете.

Дори и да не ви се гладува, поне се постарайте да сведете храната до минимум. Нека тя да бъде изцяло от растителен произход. Пийте повече вода, за да се изхвърлят лесно ненужните вещества задържани в клетките.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.