30 АПРИЛ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Тази вечер в 22.30 ч. Слънцето и Уран са в съединение в 11-тия градус на Телец.

Още от вчера се усещаха тенденциите на този аспект, който е силно енергизиращ. Той ускорява ежедневието и носи неочаквани събития. Същевременно с това ни и вдъхновява към промени, започваме да търсим нови варианти и възможности.

Днес са възможни неочаквани срещи с интересни хора, които да предоставят важна нова информация, да ни дадат пример или да ни мотивират за действие.

Днес и утре може да се сформират много интересни ситуации, които да донесат неочаквани, дори и за нас самите полезни и новаторски резултати.

Може да възникнат оригинални идеи и решения, както и ново творческо вдъхновение. Добър момент е за всички творчески натури.

Денят е импулсивен и дори трудно управляем, затова не трябва да се стои безучастно, намерете си полезни занимания, за да може да се трансформира енергията правилно. Не трябва да се стои безучастно, непременно анализирайте случващото се и се възползвайте от всяка нова възможност.

В противен случай, ще се чувства нервност и безпокойство.

Най-хубавите часове за деня са от сутринта до 16 ч., намерете поне малко време за своите идеи и проекти и влейте част от тази вдъхновена енергия от Уран, за да им дадете нов тласък.

Само обърнете внимание, че днес има интервал на Луна без курс 16.27 ч. – 19.17 ч. , когато трябва да се внимава особено. Не взимайте прибързани решения и много внимателно шофирайте.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 16.27 ч. – 19.17 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел