30 АПРИЛ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От рано сутринта Луната вече навлиза в Лъв. Всички аспекти за деня, които тя сключва ще са напрегнати.

Утре Меркурий ще се срещне с Уран в 7-мия градус на Телец. Утре ни очаква силно конфликтен аспект, който още от днес ще започне да провокира отношенията, бъдете внимателни.

Денят ще е напрегнат и провокативен, още от сутринта трябва да се внимава да не се попада под влиянието на негативизма. В тези моменти, това ще е много трудно, но трябва умишлено да се вглеждате в позитивното, което имате в момента на разположение.

От сутринта до  12 ч. си пестете силите и не се захващайте с трудни и тежки задачи, защото ще е ниско нивото на жизнената енергия.

От 12 ч. края на деня да се избягват провокации и конфликти, да се спазват обещания и поети ангажименти. Не съжалявайте за това, че трябва да положите допълнителни усилия сега. Това ще даде своите положителни резултати в бъдеще.

Трудно ще е общуването на всички нива, да се внимава с електричество и всякакви инструменти и машини.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел