30 АПРИЛ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Риби, запазва се емоционалната вълна от вчера. Днес планетата на законите, реда, времето и кармата – Сатурн е статична, т.е. много силно ще се усеща задържане на всякакви административно и делови дейности. Институции, служители и чиновници ще работят с тройно забавено темпо. Проявете търпение, разбиране и преодолявайте пречките с чувство за хумор. Всичко останало много ще ви натовари и затормози. Не си слагайте на сърцето чужди несъвършенства и несгоди.

До 13 ч. ще има суетливост и неяснота. Интуицията ще е водеща, но внимавайте да не се впускате в мигновена реакция на всичко случващо се.

Внимателно подхождайте в часовете от 15-18 ч., може да влезете в конфликти.
В часовете от 19-20 ч. може да получите важна информация, която да бъде много актуална в следващите 2 седмици.

За утре правете планове едва след 13.30 ч., защото до тогава Луната ще е без курс.

* Напомням, че в понеделник на 29 април и на 1 май са дни без богатство. Не правете големи харчове тогава. Не давайте и не взимайте пари в заем.

Повече за дните без богатство може да прочетете ТУК.

****

Напомняне: На 30 април е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 1 май. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 1 май, повече за Екадаши ТУК.

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 2 май и ще излезете от поста на 3 май след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!