30 АПРИЛ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес в 3.59 ч. настъпва пълнолуние в 9° 39′ на Скорпион. Както винаги на пълнолуние се получава пълна яснота, всичко става видно. Както хубавото изпъква, така и проблемите се виждат. Сега вече може да сте напълно наясно с дадени ситуации, в които не сте знаели как да реагирате.

Най-актуални стават темите за финанси, бизнес, сигурност, безопасност. Засилва се и стремежа за власт и контрол. Чувствата и емоциите се нагорещяват. В този ден може напълно да почувствате силата на Скорпиона и да видите както положителните му, така и негативните му страни.

Пълнолунието в Скорпион ще ви даде нужната сила и решителност да се откажете или да продължите.

Това е и време да финализиране на важен етап, на получаване на признание и известност.

Запомнете, че трябва много да внимавате да не засегнете нечие самолюбие. Днес ще се активизират много от човешките комплекси, хората стават много чувствителни, докачливи.

ВНИМАНИЕ! ЛУННА ДИЕТА!

Влизаме в режим на лунната диета  от днес, защото пълнолунието настъпва още тази нощ срещу понеделник.

Ако не сте започнали лунната диета още от вчера вечерта, то може да я започнете след 6 ч. сутринта на 30 април и да я продължите или до 18 ч. на същия ден или до 6 ч. сутринта на 1 май.

Не се препоръчват и сексуални контакти на 29 и 30 април, защото това ще навреди на енергийния ви баланс. Негативните последствия ще са много повече от чувството на удовлетвореност и щастие. Тази тенденция важи за всяко пълнолуние и новолуние. Но в случая на пълнолуние в Скорпион се засилва многократно, защото този знак има отношение към секса.

Повече за Лунната диета прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!