03 ЮЛИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


На практика днес ще се разгърнат всички енергии и тенденции на новолунието в Рак. Все още ще сме под психологическото напрежение от преминалото нощес слънчево затъмнение.

Всички предупреждения от предходните дни са в сила и днес: щадете се, не се натоварвайте, не избързвайте с решенията. Внимателно наблюдавайте събитията и не рискувайте излишно. Изчакайте енергиите от затъмнението да се успокоят поне още 2-3 дни. Едва тогава ще можете реално да прецените обстоятелствата.

Не избързвайте нито с нови връзки, бракове и партньорства, нито с раздели, разводи, прекъсване на бизнес, напускане на работа.

Този месец ще е сложен за подобни важни дейности, защото от 8 юли до 1 август ще е ретрограден Меркурий и решенията няма да са продължителни и надеждни.

Не забравяйте днес да си напишете желанията за новолунието. Може да направите това до края на деня.

Повече за новолуние в Рак прочетете ТУК

Пояснения при писане на желания може да прочетете ТУК

Днес Венера преминава в Рак до 28 юли.

Повече за Венера в Рак може да прочетете ТУК

Който желае, може да проведе ритуал по посрещане на Венера в нов зодиакален знак, прочетете за това ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС:  17.26 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ От 8 юли до 1 август 2019  очакваме ретрограден Меркурий. Меркурий ще промени своя знак в хода на ретроградното си движение. На 19 юли се връща в зодия Рак. При такива обстоятелства, се променят и плановете, намеренията, взетите решения по време на ретроградния период. Много лесно ще се справите с ретроградния ход на Меркурий, като запомните най-важното: не предприемайте нови и важни начинания, защото няма да са успешни и трайни. Фокусирайте се предимно към довършване на започнати вече инициативи и проекти.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!