3 МАРТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е във Водолей, чувстваме се по-освободени, независими, взимаме нестандартни и бързи решения. Но, отново започваме с предупрежденията…

По-хубавата и хармонична част на деня е до 17 ч. След това може да се затормозите от семейни обстоятелства. Бързо ще възникват недоволства и конфликти, особено вечерта след 20 ч. Дребни на вид огорчения и неразбирателства, могат да доведат до големи преживявания и обиди.

От днес вече Меркурий силно забавя своето движение и от вторник вече ще е ретрограден. Ще усетите трудности в общуването, проблеми по транспорта и обмена на информация.

Вече е твърде късно да се заемате с нови проекти, защото Луната силно намалява, на 6 март очакваме новолуние в 16° Риби.

Затова се фокусирайте само в приключване и довършване, подреждане, почистване и изхвърляне на ненужното. В буквален и преносен смисъл.

*****

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ! От 5 март до 28 март 2019 очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.
Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!