3 МАЙ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната в Близнаци днес ще активизира кратките делови пътувания, разговори, срещи и постъпването на важна информация. Целият ден ще е наситен с много контакти, движение и обсъждане на належащи въпроси. Днес вече може да предприемате действия, които  са били провокирани от отминалото вече слънчево затъмнение, което беше на 30 април.

Денят е ползотворен и ефективен, единствено трябва да се внимава в следобедните часове след 15 ч. до 18.30 ч., защото се активира конфликтност и напрежение както на работното място, така и с близкото обкръжение у дома. Особено сприхави и обидчиви ще бъдат жените, горките мъже  – те да му „мислят“!

От днес се усеща сформирането на хармоничния аспект на Юпитер с Плутон, който ще е точен утре. Чудесен аспект за повишаване на квалификацията, за сформиране на нови интереси, желания за развитие и придобиване на ново енергийно ниво. Добър момент да заложите хубави неща за своето бъдеще.

Още един хармоничен аспект ще имаме утре – той е между Марс и Уран, той дава много енергия, желание за борба и успех. Днес и утре ще има прилив на сили и ентусиазъм. Отлично време да започнете да спортувате ако все отлагате.

Има съвсем малко време за действие – дните буквално се броят на пръсти преди отново да попаднем в безвремието на нескончаеми почивни дни. За активните личности това си е голямо изпитание. Напомням само, че от 10 май до 3 юни Меркурий ще е ретрограден и това е силно противопоказно за нови начинания. Така че действайте сега!!

Утре също ще бъде хармоничен ден, може да си направите планове.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.