3 ФЕВРУАРИ  2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Не забравяйте за напрегнатите тенденции от вчера, до 13 ч. спазвайте дистанция в отношенията, особено у дома.

Венера и Уран днес ще ни зарадват с нещо приятно. Любов и приятелства ще се зараждат много бързо и леко. Само не избързвайте веднага да давате старт на новите отношения, защото сега се намираме пред новолуние, което ще е утре късно вечерта. Ако сега стартирате отношенията, те няма да са трайни, а след време може да се окажат и проблемни. Ще има приятни изненади от приятели и  любими хора, самите вие направете нещо мило и приятно да зарадвате близките си.

Това е и вдъхновяващ, творчески аспект. Уловете идеята, но не избързвайте с поставянето началото на нов проект, направете го на 5 февруари.

Обърнете внимание, че днес има и кратък период на Луна без курс от 13.00 ч. – 15.03 ч.  – не говорим и не правим нищо важно в този интервал.

Който е ранобуден може да наблюдава и за важни знаци от съдбата от 5.30 ч -7.30 ч. Следете и за своите мисли и настроения, те ще ви покачат вярната посока и тенденции за следващите 10 дни.

В понеделник вечерта в 23. 05 ч. настъпва новолуние във Водолей. Затова днес и утре приключваме и не започваме нищо ново. Почистваме и изхвърляме ненужното от дома и офиса!

 

ЛУНА БЕЗ КУРС:  13.00 ч. – 15.03 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК .


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!