29 ЮНИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес все още сме под благотворното и силно въздействие на Марс и Сатурн. До 15 ч. ще се наложи да се справяте с властни личности, с важни финансови въпроси, разпращане на сметки и задължения.

В часовете от 14 до 17 ч. се пазете от прекомерен оптимизъм, внимавайте да не подцените ситуацията. В тези часове може да ви се прииска да действате с по-широк размах, да проявите финансова свобода и независимост, но още утре ще съжалявате. Бъдете премерени в действията си.

Напрежението през седмицата постепенно ще нараства, защото в неделя на  5 юли очакваме пълнолуние и лунно затъмнение в 14-тия градус на Козирог.

Очакваме утре за втори път съвпада на Юпитер с Плутон, първата им среща в Козирог беше на 5 април тази година. Този аспект ще стимулира към ново начало, придобиване на повече власт и успех.

Обърнете внимание, че след 16 ч. до края на деня настава Луна без курс, отложете всички важни ангажименти, защото няма да имате необходимата подкрепа от звездите, бъдете внимателни, разсеяността ще е голяма.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  16.03 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

*ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 18 юни  до 12 юли 2020 г. Меркурий е   ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!