29 ЮНИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Непременно обърнете внимание на семейни и имотни въпроси. Разплатете си сметките, изяснете си отношенията. Периодът сега е подходящ точно за това.

Аспектите за деня са хармонични, особено силна и ефективна е първата половина на деня до 14 ч.

Добре е цялата стара работа, занемарени проекти и отложени задачи сега да се свършат.

Направете го до понеделник включително.

Не се напрягайте всичко сами да направите, обърнете се и потърсете помощ. Отново напомням, че сега не е подходящо за нови начинания.

Не хабете сега сили и временно оставете амбицията настрана. Фокусирайте се само в разчистване на стари теми.

Не се притеснявайте ако виждате, че започват да се разпадат отношения, че някой иска да си отиде. Преди затъмнение винаги се случват неща, които са кармично обусловени.

Затъмненията са важни повратни точки в живота ни, те носят обновление, носят нови периоди и нови събития. Особено слънчевите затъмнения, които стават винаги на новолуние, както ще бъде и сега на 2 юли, когато е новолунието в зодия Рак.

Напомняне: На 29 юни е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 30 юни . Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  30 юни, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на   30 юни   и ще излезете от поста на   1 юли след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  21.40 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв