29 ЮЛИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


До 10.26 ч. Луната е без курс, това са часове на разсеяност и слаба ефективност.

Продуктивната част на деня започва след 10.30 ч., когато Луната вече е навлязла в Стрелец.

Постепенно се успокояват конфликтите, противоречията, напреженията и вътрешното безпокойство.

Денят ще бъде много по-позитивен и продуктивен от изминалите два дни. Но все още не си разконцентрирайте вниманието при шофиране и работа с машини и инструменти.

Добрата новина е, че до края на деня Слънцето и Луната ще са в хармоничен аспект, който ще допринесе за успокояване на психиката. Ще се хармонизират постепенно и отношенията с противоположния пол и с началници.

Настроението видимо се подобрява, дори и негативните ситуации вече няма да се приемат толкова драматично.

Напомняне: На 30 юли е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на  31 юли . Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  31 юли, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на  31 юли и ще излезете от поста на   1 август след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  07.02 ч. – 10.26 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв