29 ЮЛИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме седмицата с Луна без курс. До 14.32 ч. гледайте да не се заемате с важни неща, ако е възможно, защото няма да са успешни. Ще изгубите време и сили за нещо, което после може да се окаже, че е грешно или ненужно.

След 14.30 ч. Луната вече навлиза в Рак и тогава вече може да се активизирате.

До края на деня събитията ще се развиват много бързо, дори мълниеносно.

След като Слънцето навлезе в Лъв на 23 юли, то започна да сключва напрегнат аспект с Уран.

През нощта на понеделник срещу вторник в 2.13 ч. през нощта, ще бъде точната квадратура на Слънцето с Уран.

Този аспект носи доста неочаквани обрати и напрежения в човешките отношения, защото в такива моменти се проявява чувството за свобода и независимост. На повърхността излизат революционни идеи, нежелание за подчинение, неспазване на правила и норми. И това в много случаи силно влошава взаимоотношенията.

Добрата страна на Уран е, че това е планета, която руши старото, прекрачва границите, гледа в бъдещето, носи нови идеи и озарение.

В такава полу-революционна и същевременно вдъхновена за обновление обстановка ще преживеем последните три дни от юли месец.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.00 ч. – 14.32 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ От 8 юли до 1 август 2019  очакваме ретрограден Меркурий. Меркурий ще промени своя знак в хода на ретроградното си движение. На 19 юли се връща в зодия Рак. При такива обстоятелства, се променят и плановете, намеренията, взетите решения по време на ретроградния период. Много лесно ще се справите с ретроградния ход на Меркурий, като запомните най-важното: не предприемайте нови и важни начинания, защото няма да са успешни и трайни. Фокусирайте се предимно към довършване на започнати вече инициативи и проекти.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв