29 СЕПТЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Продължава хубавата, силна енергийна вълна, която още вчера се прояви. Задръжте вниманието си върху нещата, които искате от отдавна да свършите или сте започнали и изоставили. Само не се изкушавайте да започвате нов проект или бизнес, изчакайте до 2 октомври.

Първата половина на деня започва напрегнато, внимавайте да не попаднете в конфликта ситуация от 10 до 11.30 ч.

Може да се почувствате ограничени от някого или нещо от 11 до 13 ч., бъдете уважителни към родители, началници и други авторитетни личности, не спорете с вишестоящи.

След 13.30 ч. до края на деня енергията вече се хармонизира, постарайте се да се отървете от спешните ангажименти, свършете и преките си задължения и отговорности, не се опитвайте да ги прескочите, защото ще прераснат бързо в по-сложна и конфликтна ситуация.

Ще бъде много полезно, ако се разплатите с дългове и сметки, в дните на Скорпион е важно да върнете парите, които дължите.

В 10.50 ч. Венера променя своя знак! Преминава във Везни до 23 октомври.

Повече за Венера във Везни прочетете ТУК

Можете да направите ритуал по посрещане на Венера в нов зодиакален знак, за да активизирате енергията на любовта и парите, повече за този ритуал прочетете ТУК

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.