29 СЕПТЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Риби, знак емоционален и чувствителен, интуитивен и творчески. Но тези красиви качества на знака трудно ще се проявят днес поради стационарния Сатурн, който ще носи строгост, дисциплина и символични ограничения. Много силно ще се усещат посланията на Сатурн, който носи изпитания, за да ни направи по-силни и самостоятелни.

В своята стационарна фаза той носи ограничения, забавяния. Най-лесно ще се справим с това, като проявим примирение и търпение. Може много от изискванията и задълженията днес да изглеждат трудни и непоносимо тежки. Но вие вече ще знаете от какво е провокирано това и няма да проявявате такава нетърпимост.

 До обяд Луната е в хармоничен аспект с Уран и това ще създава все пак някакво оживление и вдъхновение на фона на строгия стационарен Сатурн, който от днес тръгва отново в директна посока.

Добрата новина е, че днес Марс и Венера са в хармоничен аспект, който ще носи потенциална възможност за подобряване на отношенията, сближаване на позициите  и изглаждане на различията между половете.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв