29 СЕПТЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Риби, знак емоционален и чувствителен, интуитивен и творчески. Но тези красиви качества на знака трудно ще се проявят днес поради стационарния Сатурн, който ще носи строгост, дисциплина и символични ограничения. Много силно ще се усещат посланията на Сатурн, който носи изпитания, за да ни направи по-силни и самостоятелни.

В своята стационарна фаза той носи ограничения, забавяния. Най-лесно ще се справим с това, като проявим примирение и търпение. Може много от изискванията и задълженията днес да изглеждат трудни и непоносимо тежки. Но вие вече ще знаете от какво е провокирано това и няма да проявявате такава нетърпимост.

 До обяд Луната е в хармоничен аспект с Уран и това ще създава все пак някакво оживление и вдъхновение на фона на строгия стационарен Сатурн, който от днес тръгва отново в директна посока.

Добрата новина е, че днес Марс и Венера са в хармоничен аспект, който ще носи потенциална възможност за подобряване на отношенията, сближаване на позициите  и изглаждане на различията между половете.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!