29 СЕПТЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни приятен, позитивен ден с Луна във Везни. Днес ще усетите всички приятни вибрации, които са събудени от новолунието, което беше вчера вечерта в 21.28 ч.

Напомням за практиката на писане на желания, която е много полезна. В рамките на цялата неделя може да го направите.

Добрата новина за деня е, че Венера и Юпитер са в хармоничен аспект. Който ще помогне за стабилизиране на отношенията, както в личен, така и в служебен план. Ще потръгнат добре и юридическите казуси, договори и споразумения. Този аспект ще се задържи до 3 октомври.

Приятни изненади, радостни събития, привличане на хармонични ситуации – всичко това ще донесе много по-приятна атмосфера на удовлетворение и радост от живота в сравнение с отминалата вече седмица.

За понеделник, правете планове едва за след 13 ч, защото до тогава Луната ще е без курс, т.е. е има ниска точка на реализация.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв