29 ОКТОМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


До обяд настроението е променливо. Рано сутринта може да изпитвате отегчение, стойте настрана от негативни личности и мисли.

Дръжте нервите си под контрол от 9 до 14 ч., може да се появи сприхавост и по най-малки поводи.

След 14 ч. тези настроения вече изчезват и до края на деня

Луната е в Лъв, ще ни подтиква към повече динамика, веселие, празненства, изява на способности и таланти. Добро време за реклама и демонстриране на знания и лични умения.

Отлично време за творческа работа, защото все още ще имаме подкрепа от небето от Венера и Нептун, които засилват фантазията.

Днес е петък, ден управляван от Венера, това е чудесен повод всички представители на зодиака да намерят време да се обърнат към изкуството, доколкото сега то е достъпно. Но хубавата книга и любима музика ще направят чудеса в този ден.

По този начин ще се облекчи и суровото влияние на Сатурн, който ще се опита да ни дисциплинира и постави в рамки през следващите три дни.

За утре – събота, не планирайте големи събития и важни мероприятия, денят няма да е ефективен от 10 до 21 ч., позволете си в този интервал предимно да си почивате в уединение с любими занимания.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел