29 ОКТОМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната е в Овен, активна и огнена, тя ще ни предизвиква да преодолеем застоя дори от ретроградните планети и ще ни провокира да действаме въпреки временните ограничения.

Денят е много динамичен, затова може да сте сигурни, че почти всички поставени задачи ще бъдат свършени.

Само трябва да се внимава в следобедните и вечерни часове да се овладява гнева и напрежението, което постепенно ще ескалира.

Най-напрегнати ще бъдат вечерните часове, от след 17.30 до 21.30 ч., когато Марс и Луната ще се срещнат в Овен. Вечерта се предпазвайте от семейни спорове и скандали.

Напомням, че ни предстои напрегнато и конфликтно пълнолуние в Телец на 31 октомври.

Вече се сформира на небето напрегнат аспект на Слънцето с Уран, който също ще бъде точен в събота на пълнолунието. Конфликтите на семейна тема ще са често срещано явление, постарайте се да не си разрушите отношенията до края на седмицата. Особено напрегнати ще са финансовите теми, бъдете внимателни.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 14 октомври до 3 ноември 2020 г.  е ретрограден Меркурий.

БЪДЕТЕ ОСОБЕНО ВНИМАТЕЛНИ В ТОЗИ ПЕРИОД, ЗАЩОТО СЕ НАСЛАГВА С РЕТРОГРАДНИЯ ЦИКЪЛ  НА МАРС. НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НОВИ ПРОЕКТИ И ИНИЦИАТИВИ, ЗАЩОТО НЯМА ДА СА УСПЕШНИ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!