29 ОКТОМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес е ден на осъзнаване на всички промени, които ни донесе урановото новолуние в Скорпион, което настъпи вчера сутринта.

За някои, то може да донесе известни напрегнати и стресови ситуации, но това е само първото впечатление. След известно време ще видите големите ползи, които е донесло то.

В такива моменти не трябва да има страх и неувереност, а да се благодари, че е дошла нова възможност за промяна и развитие.

Луната все още е в Скорпион и ще подпомага процесите на трансформация, с лекота ще може да се тръгне по нов път, като изоставите всичко старо, ненужно и компрометирано.

Време е за обновление, за своеобразен рестарт. За големи нови начинания, трябва да запазите време и сили и да ги започнете  след 26 ноември, защото   Меркурий вече забавя своето движение и от четвъртък тръгва в ретроградна посока. От 31 октомври до 20 ноември той ще се движи през Скорпион и ще даде възможността да се поправим пропуснатото.

Ако все още не сте си написали желанията по новолуние, може да направите това и днес.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  19.35 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! НАБЛИЖАВА РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 31 октомври до 20 ноември 2019 г.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв