29 НОЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Специфичен ден ни очаква: намираме се преди пълнолуние и лунно затъмнение в Близнаци. Напрежението ще расте, някои събития ще се развиват напълно по своя логика и предопределеност и ние трудно ще можем да ги контролираме.

Непременно следете днес за постъпването на важни известия и неочаквана информация, наученото днес ще се окаже от огромно значение за следващите седмици.

Днес и Нептун е в стационарно-директна позиция, който ще носи своите специфични проявления. Засилват се творческите процеси, интуицията се обостря, активират се психичните преживявания, много силно се проявяват лечителски, ясновидски дарби и таланти. Но, може да се прояви и като сънливост, обърканост, чувство за самота, дезориентация, неадекватно възприемане на случващото се. Всичко зависи от личната ви астрологична карта, как там е поставен и проявен Нептун.

Обърнете внимание че имаме интервал на Луна без курс 14.17 ч. – 18.17 ч., когато трябва да се избягват важни начинания и дейности. Внимавайте какво правите и какво казвате, защото се натрупват доста характерни обстоятелства (пълнолуние, лунно затъмнение, луна без курс и стационарен Нептун) и може да се допуснат неприятни грешки.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 14.17 ч. – 18.17 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

 • mishell.nikleva@gmail.com
 • тел: 0899 38 99 99
 • тел: 0887 20 42 34

 • 5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


  ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

  Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

  Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

  Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

  С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

  Мишел


  5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв