29 НОЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Козирог, знак който винаги ни предоставя възможността да се замислим за своята професионална реализация и за текущите си постижения.

Продължава хубавата вълна на успешни нови начинания. Дори и да не полагате някакви особени усилия, ще забележите видимо раздвижване на проектите, които по необясними причини са забавили темпо.

Много добра възможност има днес да се постави началото на преговори, да се подпишат договори, да изложите своите виждания и желания.

Това, което до момента трудно сте могли да обясните с малко думи и да го формулирате максимално сбито и ясно, днес ще се отдаде с голяма лекота.

Колкото по-малко говорите, толкова по-добре. Повече действие и концентрация – това е успешната формула за днес.

Обърнете внимание на всякакви знаци от съдбата в сутрешните часове от 8-11 часа. Тогава ще има знакови събития и важни решения, които ще покажат посоката на развитие в следващите дни.

Днес трябва да се фокусирате и да свършите всичко важно, защото утре в събота ни очаква цял ден Луна без курс. Временно ще трябва да оставите новите инициативи.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел