29 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Всички благоприятни тенденции, които бяха задействани вчера, се запазват с пълна сила и днес. Концентрирайте се максимално до 11.48 ч., защото това е силната и хармонична част от деня.

Обърнете внимание, че следва кратък период 11.48 ч. – 13.09 ч.  на Луна без курс, през това време не вършете важни неща, повече си почивайте.

След 13.09 ч. Луната вече навлиза в Дева и носи повече грижи и напрежение. До края на деня ще се наложи да се справяте с рутинни задължения, които ви натоварват, а днес дори и ще ви изнервят.

Сдържайте си нервите и недоволството в часовете от 15-18 ч.

До края на вечерта не залитайте в крайности, особено в часовете след 20 ч. Внимавайте и с поетите количества храна и алкохол, както и с финасите.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  11:48-13:09 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

ВАЖНО! От 17 ноември до 7 декември 2018  Меркурий е ретрограден. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!