29 МАРТ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

Луната вече е в Риби, днес и утре ще са благоприятни дни. Особено ако сте положили усилия от предходните дни. Вече наближава новолуние в Овен, което ще бъде на 1 април. До тогава трябва да се положат усилия да се приключат по-важните теми от изтеклия вече лунен месец.

Влиянието на Венера и Сатурн, който беше точен вчера, ще се усеща и днес. Той може да има и положителни проявления, като водени до момента преговори и разговори закономерно да доведат до реален резултат. Връзки и партньорства, които имат здраво ядро, ще се утвърдят и сплотят още повече. Нужно е да слушате интуицията си и да не бързате да се разочаровате, ако нещата не се развиват толкова бързо, колкото сте очаквали.

Денят е и с благоприятна финансова активност, затова не пропускайте да си свършите полезна работа и в това направление.

За утре също може да си направите планове, денят ще е благоприятен, но вече се въздържайте от нови начинания, за тях ще бъде подходящо едва след 1 април, трябва да настъпи първо новолунието.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.