29 МАРТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новата работна седмица все още под въздействието на пълнолунието във Везни, което беше вчера вечерта.

Днес продължава осъзнаването и проясняването на текущите житейски теми, които винаги се осветяват от пълнолунието.

Сега ще може да видите и реално ползите от старанията ви и положените усилия от последните две седмици.

Аспектите за деня са хармонични, Луната все още е във Везни и задържа темата за любовта, партньорствата, бизнес отношенията. За този процес ще ни подпомогне и сформиращия се хармоничен аспект между Венера и Сатурн, който ще подпомогне консолидирането на взаимоотношенията. Тези връзки, които са достатъчно надеждни и жизнеспособни в следващите 2-3 дни ще могат да се заздравят още повече.

Много трябва да се внимава, да се проверява информацията, особено при подписване на важни документи, защото Меркурий и Нептун са в непосредствена близост един до друг в 22-рия градус на Риби. Това положение е много хубаво за творческа и интуитивна работа, за медитации и нестандартно лечение, но за делова работа и за точните науки ще е голямо изпитание. Ще се изисква голяма концентрация. Днес и утре бъдете много концентрирани и проверявайте цифри, пари и документи.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв