29 МАРТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Рано сутринта Венера сключва хармоничен аспект с Плутон. Добро време за започване на нови взаимоотношения и партньорства.

Днес може да се намерят точните финансови източници, които да придвижат дадени ситуации и проекти. Удачните решения ще са не само на тема пари, но и на тема бъдещи партньорски взаимоотношения.

В любовта също се очаква раздвижване, което ще събуди нови чувства и неподозирани страсти. Може да се събуди и ревността, особено във връзките, в които някой от партньорите не се чувства достатъчно уверен. Продължителността на този аспект е до 1 април.

Днес има още един хубав аспект между Слънцето и Луната, който ще ни направи по-уверени и устойчиви на житейските събития.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв