29 МАЙ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Първата половина на деня е подходяща да се освободите от сянката и трудностите на изминалите преживявания. В часовете от 10 до 11.30 ч. може да се появят някакви временни трудности, които да ви напомнят, че е крайно време да го сторите.

Днес в 13.31 ч. е точният съвпад на Марс с Юпитер в 4-тия градус на Овен. Това е отличен аспект за развитие. Стимулира амбицията, любознателността, желанието за успех както в бизнеса, така и в обучението. В това число стимулира и за натрупването на нови духовни знания и изучаването на чужди езици и култури. Непременно се възползвайте от тези възможности, за да активирате в следващите дни след новолунието сферите, които ви интересуват.

Целият ден всъщност е подходящ за приключване със стари теми и започната работа, утре очакваме новолуние в Близнаци. Важно е преди такъв ден, когато започва нов лунен месец да се очистите символично от миналото, да приключите с някои теми.

Не забравяйте и за важното енергийно прочистване на дома, което започва с физическото му почистване и измиване, с подреждане и изхвърляне на стари и ненужни вещи.

Днес и утре са най-подходящите дни за провеждане на Лунната диета по новолуние. Непременно я направете ако искате да прочистите тялото и мислите си.

Обърнете внимание, че вечерта има период 17.11 ч. – 20.24 ч. на Луна без курс, бъдете внимателни в този интервал, особено ако шофирате или се придвижвате по някакъв начин в пространството.

ВНИМАНИЕ! Ретрограден Меркурий от 10 май до 3 юни.

Повече инструкции какво да правим в този период може да прочетете ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС17.11 ч. – 20.24 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.