29 МАЙ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Рано сутринта в 8.14 ч. Венера и Меркурий са в точно съединение в 25-тия градус на Близнаци. Този аспект ще ни помогне да възстановим приятелския тон и да уточним възникналите недоразумения в общуването от предходните дни. Ще се успокоят противоречията и разногласията. Добър аспект за обучение и писмена работа. Ако днес имате разговори, то те ще бъдат добронамерени и приятелски.

Бъдете внимателни в следобедните часове от 16 до 18.30 ч., защото може да възниква бърза раздразнителност и конфликти особено на битова и семейна тематика.

Постепенно се подготвяме за ретроградния период на Меркурий, който ще започне от неделя. Днес, все още може да свършите нещо дребно и необходимо, което да не носи отпечатъка на ретро периода и няма да се забавя и отлага. Но, все пак вече планетата има силно забавен ход и е почти стационарна преди ретроградността и ще започнат първите проявления на това явление.

Специалитетът на наближаващия период е в появата на много неотложна, занемарявана и отлагана работа. Затова не се учудвайте, ако днес денят премине в много разговори, суетене, влизане-излизане и потушаване на неотложни ангажименти.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ! От 30 май до 23 юни 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК .


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв