29 МАЙ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната днес вече е в Овен. Като цяло денят е ефективен, събитията ще се развиват бързо.

По-хармоничната и продуктивна част от деня е до обяд.

От 12-15 ч. може бързо да си изпуснете нервите и да попаднете в конфликтна обстановка.

След 15 ч. до края на деня трябва да сте много съсредоточени, не се подвеждайте под влияние на чуждо мнение.

Днес и до петък включително,  не избързвайте с преговори, договори и подписване на документи. Внимавайте каква информация получавате, може да ви подведат умишлено.

Ако все пак се налага да оформяте документи и да боравите с големи суми пари, проверявайте всичко и не се доверявайте. Не делегирайте права никому, сами си проследявайте сделките и казусите.

Напомняне: На 30 май е Екадаши.

Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 30 май. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 31 май, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на  31 май   и ще излезете от поста на   1 юни след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв