29 ЮНИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Рано сутринта в 5.53 ч. настъпва новолуние в 8° на знака Рак. Това новолуние слага силен акцент върху семейните теми през следващия месец. Личните отношения у дома, темите за децата и родителите ще са водещи. Както и всичко свързано с въпросите по дома в битов аспект, в това число ремонти и премествания, придобиването на имоти и тяхното управление.

Това новолуние е в точен напрегнат аспект към Юпитер. Този факт ще ни направи по-обидчиви, някои житейски ситуации ще се възприемат много по-болезнено и отчетливо. За да си нямате проблеми, отнасяйте се доста предпазливо към хора, които имат голямо его и са много обидчиви.

Ако взимате някакви решения днес и утре бъдете по-умерени в желанията си, защото Юпитер може силно да преувеличи потребностите и възможностите и да се получи голямо разминаване с действителността. Особено внимателни бъдете в инвестиции, строежи и кредити, както и в управляване на имоти и наследства.

Днес може да напишете своите желания и планове по новолуние. Повече идеи за желанията по новолуние в Рак може да прочетете ТУК

Ако все още не сте наясно как да си формулирате желанията може да прочетете напътствия ТУК

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.