29 ЮНИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Риби. Днес и утре тя ще се задържи в този деликатен и интуитивен знак. Много от събитията ще се възприемат твърде емоционално и лично, затова е необходимо постоянно да преценявате дали не сте въвлечени прекалено в чужди житейски сценарии. Бъдете осъзнати във всеки един момент.

Аспектите за днес са хармонични, особено ще ни зарадва хармоничното взаимодействие между Луната и Слънцето, което ще активизира имунната система и ще повиши жизнените сили.

Най-добре ще бъде да станете рано, за да уловите най-хубавите енергии от деня. Колкото по-рано започнете с предстоящите ангажименти, толкова по-добре ще вървят.

От 13 до 15 ч. има вероятност да се сблъскате с трудни избори, които ще изискват допълнителни усилия и концентрация.

До края на деня след 15 ч. отново ни очаква хубава енергийна вълна, когато ще има решимост за действие.

Само трябва да внимавате да не влизате в открити стълкновения и агресивно съревнование. На първи юли очакваме напрегнат, конфликтен аспект на Марс и Сатурн. Неговото влияние ще започне да се усеща осезателно още от утре на обяд, но ще усетите и днес вече първите сигнали. Затова не отваряйте конфликтните теми, пазете се от нелоялната конкуренция. В следващите три дни очаквайте да се засилят злостни критики и нападки, саркастични забележки.

За утре също се подгответе за продуктивен ден до към 13 ч.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел