29 ЮЛИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

Енергията на новолунието в Лъв се разгръща с пълна сила днес. Не забравяйте, че до края на деня може да пишете своите желания и да оформяте планове за тяхното осъществяване.

За да ви върви хармонично през следващия лунен месец е добре днес да активирате и своите финанси. Обърнете внимание, че днес е ден с благоприятна финансова активност.

Не забравяйте всички предупреждения от вчера, защото денят ще е напрегнат. Постарайте се да не провокирате нехармонични ситуации. Бъдете подготвени да се срещнете с откази, промяна по условия на договори, отмяна на срещи и преговори. Днес определено не е добър ден да имате разговори, огледи и предварителни договори, защото може да възникнат много бързо конфликтни ситуации

Днес Меркурий и Уран са в точен напрегнат аспект, който може да доведе и до сложни ситуации  при шофиране, бъдете извънредно внимателни, вероятни са аварии.

Тези две планети отговарят за нервната система, затова не се учудвайте ако усетите прекалена възбудимост и нервност дори без видима причина. До 3 август включително ще имаме подобни аспекти, които ще превъзбуждат нервите, затова е добре да вземете мерки навреме и да не се претоварвате.

За събота изобщо не правете грандиозни планове с важни разговори и срещи, защото цял ден Луната ще бъде без курс, денят ще е напълно неефективен, подходящ само за почивка.

За да напишете своите желания, може да прочетете повече идеи и сфери на действие на  новолунието в Лъв   ТУК

Който все още е начинаещ в писането на желания по новолуние, може да прочете напътствия как се прави това ТУК

Който иска може и днес да продължи с ЛУННАТА ДИЕТА , защото все още организмът е настроен на програма „прочистване“. Сега се отслабва бързо и трайно!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.