29 ЮЛИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


В 18.50 ч. Марс и Юпитер са в точна опозиция в последния градус на оста Лъв-Водолей. Напомням, че вчера планетата на късмета и успеха, на образованието, духовността и бъдещите проекти Юпитер, вчера отново се завърна във Водолей.

При промяна на знака на такава голяма планета, винаги има събития, които ще се разгръщат днес и утре. Ще усетите прилив на сили, амбицията нараства, но и конфликтността -също. Трябва постоянно да се спазва баланс, за да не се стигне до непримирими противоречия.

Този аспект може да донесе дискомфорт в сферата на бизнеса, предприемачеството, политиката, личностното развитие и самочувствие.

Темите, които най-често ще носят напрежения са с юридически, религиозен, идеологически, политически характер.

Ще има успех, ако сте предприемчиви, сдържани и дипломатични. Точно от такива напрегнати ситуации могат да се родят добри идеи и бъдещи проекти, сдружения и партньорства.

Късно вечерта в 23.34 ч. Марс преминава в Дева. В този знак той е упорит, последователен, много сръчен, много работлив. Прецизно ще се изпипват и довършват всички детайли, макар и малко бавно, но много сигурно и надеждно.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв