29 ФЕВРУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Продължава емоционалната вълна от вчера. Като цяло денят е благоприятен, Слънцето и Луната са в хубав аспект, дават възможност да влезете в хармония с обкръжаващия свят. Но все пак, не забравяйте, че е в пълна сила напрегнатия аспект на Венера с Плутон.  Напреженията в отношенията – ревност, съмнения, желание за манипулиране и днес ще продължат да ескалират.

На помощ идва хармоничният аспект на Меркурий с Уран, който ще дава острота на мисълта, оригинални хрумвания, нестандартни решения. На повърхността ще изплува комбинативната и остра мисъл. Това е много добър аспект за обучение, анализи и творческа работа.

Благодарение на това добро влияние ще може да овладеете емоциите си в личните и служебни отношения. Ще се появят необичайни и непредвидени ситуации, които ще ви подскажат правилния подход.

Вероятни са неочаквани появи и обаждания на хора от близкото минало.

Следете и за интересни предложения, вслушвайте се във всичко, не бързайте да отхвърляте непривичните ситуации.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 17 февруари до 10 март 2020 г.  Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел