29 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Първата част на деня е неефективна, може само да си пропилеете времето ако се мъчите да свършите нещо важно и отговорно.
Едва след 12.30 ч., когато Луната навлезе в Рак ще може да се свърши задържаното и отлаганото от сутринта.

Утре сутринта е пълнолуние в 9-тия градус на Рак. Това е фаза, в която напрежението нараства, нетърпението е повсеместно. Много от проблемите ще станат по-видими и ще искат бързо разрешаване. Това, което до момента ви е убягвало и е било скривано, сега ще стане видимо.

Венера е в нехармоничен аспект с Нептун, който ще е точен утре сутрин. Днес и утре ще има изпитания в отношенията и големи заблуди в любовта. Приятелското и закачливо отношение има опасност да го възприемете като зараждаща се любов. Не избързвайте и не действайте прибързано и припряно, защото няма да ви разберат правилно.

Препоръчвам преди пълнолуние да се започне лунната диета, за да се чувствате комфортно. Още от днес на обяд може да ограничите храната. Вечерята да я избегнете напълно, защото пълнолунието настъпва утре рано сутринта в 5.29 ч. и вече започва да се усеща много силно още от днес.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00.00 ч. – 12.29 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв