29 АВГУСТ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Новата седмица започваме с Луна без курс от сутринта до 12.36 ч. Това е непродуктивно, неефективно време, в което може да се направят грешки или да се вземат неправилни решения. Внимателно шофирайте и не започвайте нищо ново в сутрешните часове.

Едва след 13 ч. вече денят се разгръща, тогава Луната навлиза във Везни и до края на деня е в хармонични аспекти. Сега може спокойно да се активизирате и да предприемете своите нови инициативи. Денят е подходящ за срещи, преговори, оформяне на договори и документи. Дори ходенето по институции и администрации ще даде бързи резултати.

Добрата новина е, че конфликтните аспекти на Венера от края на седмицата вече започват постепенно да отслабват.

Днес вече може да започнете с лечението на разклатените отношения, сега вече може да проведете спокойни разговори, в които ще бъдете чути.

За утре може да си направите планове, денят ще е успешен. За сряда – правете планове само до 13.30 ч. – след това отново Луната ще е без курс.

ЛУНА БЕЗ КУРС06.08 ч. – 12.46 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.