29 АВГУСТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Денят е чудесен за обучение, за избор на учебно заведение, повишаване на знанията и квалификацията.

Внимателно следете за нови възможности и предложения, защото днес ще може да видите общата картина и благоприятните бъдещи възможности.

Направете днес нещо хубаво за себе си и за бъдещото си развитие.

Денят е подходящ за публикуване на статии и мнения,  писмена работа,  преподавателска дейност, провеждане на консултации.

Благоприятни ще бъдат и всички пътувания, особено ако са свързани с бизнес или обучение.

Каквото можете да свършите днес, направете го, не отлагайте за утре, защото аспектите ще бъдат по-напрегнати.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  22.31 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

Напомняне: На 29 август е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 30 август. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 30 август, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 30 август и ще излезете от поста на 31 август след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!