29 АВГУСТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес е 29-ти лунен ден, последен от този лунен месец. Утре в 13.38 ч. очакваме новолуние в Дева.

Това е много характерен и показателен ден, бъдете много внимателни и осъзнати, защото се активират негативни енергии, а и днес цял ден Луната ще бъде без курс, което още повече ще прави деня труден и непредвидим.

Наблюдавайте какво се случва, какви хора и събития привличате. Може да  има големи изкушения, както и  трудности и изпитания.  По това ще се ориентирате как сте се справили през изминалия месец, дали сте взели правилни решения.

В никакъв случай не предприемайте нови неща, не поемайте отговорности, не вярвайте на красиви обещания. Всичко това ще се окаже само манипулативно изкушение и нищо няма да се реализира.

В 10.49 ч. Меркурий навлиза и той в Дева, оформя се голям стелиум в този знак. Там сега е Слънцето, Венера и Марс. Мисленето става аналитично, рационално, словото е убедително, аргументирано. Нищо вече няма да бъде приемано на доверие, всичко ще трябва да се провери и документира. Настава ползотворен период за обучение и работа, използвайте го максимално.

  • Напомням, че днес на 29 август е ден без богатство, не харчете големи суми пари. Колкото по-малко пари харчите, толкова по-добре. Прочетете ТУК повече за дните без богатство, те са много характерни, изчисляват се с методите на източната астрология. Проверила съм многократно – оказват голямо въздействие, заслужава си да ги спазвате.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  03.07 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв