29 АПРИЛ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Ако усещате липса на сили и ентусиазъм или всички проблеми и задачи сякаш са се струпали вкупом върху вас, то причината е в наближаващото слънчево затъмнение в събота.

Днес ще трябва да се прояви пълна концентрация  и воля, защото ще се усеща силно присъствието на планетата Плутон, която има свойството да изважда несъвършенствата и кризисите на повърхността и да иска незабавното им разрешаване.

Добрата новина е, че ако се мобилизирате и се преодолеете да преборите своите задръжки и страхове, занемарена работа и отложени отговорности – ще получите мигновено облекчение. Нещата бързо ще потръгнат и бързо ще приключат. Имате интерес сега да свършите именно това.

Не приемайте никакви нови предложения, не давайте утвърдителен отговор за нови начинания. Не се доверявайте на непознати хора, които може да се появят  в живота ви днес или утре – те може да са много изкусни манипулатори и да искат единствено да се възползват.

Непременно намерете време да почистите своето жилище и работното си място от излишни и непотребни вещи, отървете се от стари имейли и смс-и. Всичко това задържа старата енергия и ви пречи да напредвате.

Почистете и по класическия метод с четка, прахосмукачка, която със звуковата вълна пречиства и енергийно пространството и  стирка. Измиването с вода е особено важно. Повторете измиването и на 1 май сутринта, след затъмнението, за да премахнете негативната енергия, която се е утаила. Това е задължително да се направи днес или утре, за да може да  обнови пространството. Чистотата е първото правило за благоприятен фън шуй, т.е. благоприятни енергии.

Може да прочетете повече  съвети за затъмнението ТУК

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.