29 АПРИЛ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Динамичен ден ни очаква, в който ще се усеща ускорението на събитията както в личен, така и в професионален план. Каквото трябва да се свърши преди празниците, ще може много бързо да бъде направено до утре следобед.

Най-важното за деня е, че днес трябва много да се внимава при получаването и предаването на информация. Защото тя може да е некоректна, подвеждаща и бързо да се навлезе в сплетни и проблеми. Пазете се от лъжи, спекулации и манипулации, избягвайте подобни ситуации.

Утре вечерта очакваме Слънцето и Уран да се срещнат на небето в 11-тия градус (10° 41´ ).

Принципно този аспект се разглежда като напрегнат, защото носи неочаквани обрати и предизвикателства. В случая, той може да спомогне да се изяснят тайните и загадките, които бяха само загатнати на пълнолунието в Скорпион от 27 април.

Днес и утре окончателно ще се убедите, че са нужни промени, но все още няма да може да се предприемат конкретни действия, защото самите обстоятелства няма да позволяват. Ще има още много ограничителни фактори.

Точно поради това ще нараства напрежението, но ако проявите още малко търпение, след около две седмици ще има много по-голяма яснота.

Най-динамична и напрегната ще бъде тази седмица, особено днес и утре на представителите на знаците Телец, Скорпион, Лъв и Водолей, които не възприемат новото и на всяка цена се опитват да задържат старите позиции. В края на юни месец вече ще се появят нови перспективи и за тях.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел