29 АПРИЛ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес и в следващите няколко дни трябва много да се внимава с комуникацията и взаимоотношенията. Постоянно ще трябва да се полагат допълнителни усилия, за да се запази добрият тон, без да се създават напрежения, хладна дистанция и дори непоносимост.

Златното правило за дните до края на седмицата е, не обсъждайте проблемите, не критикувайте, не натяквайте. Дръжте се максимално неутрално и добронамерено.

Луната все още е в Рак и до обяд е в хармоничен аспект с Нептун, който ще засили емпатията и интуицията. Добро време за творческа работа, духовни и лечебни практики.

Не бягайте от отговорност и непременно свършете поетите ангажименти, не отлагайте неприятните неща. Ако сега ги отложите, после още повече ще тежат.

Във вечерните часове от 17 до 22 ч. да се спазва мярка във всичко, както в изказвания, в даване на обещания, така и в употребата на храна и алкохол. Избягвайте в тези часове да давате или обещавате пари.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  22.30 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв