29 АПРИЛ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От днес Луната вече е в Риби. Цял ден емоциите ще са водещи,  силно въвлечени ще се чувствате както в своите собствени преживявания, така и с тези на близки и познати. Днес и утре някои събития ще са силно знакови. Може да усетите голямо емоционално натоварване, да имате чувството, че не може да се справите с толкова работа и отговорности.

Ще се появят житейски теми и ситуации, които няма да търпят отлагане. Събужда се чувството за дълг и отговорност.

* Напомням, че в понеделник на 29 април и на 1 май са дни без богатство. Не правете големи харчове тогава. Не давайте и не взимайте пари в заем.

Повече за дните без богатство може да прочетете ТУК.

****

Напомняне: На 30 април е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 1 май. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 1 май, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на  2 май   и ще излезете от поста на   3 май след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00.00 ч. – 01.12 ч.!!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!