28 ЮНИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е във Везни, отново взаимоотношенията и любовта излизат на преден план.

Да се внимава в часовете от 10 до 13 ч., защото отношенията ще са затруднени, бързо ще възникват напрежения, недоразумения и обиди.

До 19 ч. да се внимава при комуникациите, защото в съчетание и с ретроградния Меркурий може да настъпи объркване и недостатъчно разбиране. Ще има емоционална неустойчивост и зацикляне на някои теми.

Рано сутринта Марс преминава в огнения и енергичен знак Овен до 6 януари 2021 г. Марс ще се задържи толкова дълго в този знак, защото очакваме относително скоро и неговата ретроградна фаза: от 9 септември до 14 ноември 2020 г. В този период отново ще има предупреждения и ограничения, но дотогава има време.

В Овен, Марс е изключително деен, смел, енергичен. Всичко това, което не сте имали достатъчно решителност досега да направите, вече става много по-достижимо.

В 14.01 ч. Марс и Сатурн са в хармоничен аспект, който ще повиши концентрацията, вниманието и физическата издръжливост. Той ще стимулира работоспособността и  премахва деструктивните прояви. Влиянието на този аспект ще продължи до 3 юли.

*ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 18 юни  до 12 юли 2020 г. Меркурий е   ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел