28 ЮНИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Телец. Днес тя ще е в хармоничен аспект със Слънцето. Повишават се жизнените сили и работоспособността. Тъкмо навреме, защото в тези дни енергията започва да намалява.

 Днес и утре е благоприятно време да хармонизирате отношенията в семейството.

До края на седмицата няма напрегнати аспекти между планетите, освен предстоящото затъмнение, разбира се.

Не стартирайте нищо ново до новолунието и слънчевото затъмнение.

Използвайте тези дни до 2 юли, за да приключите с вече започнатото.

До тогава ни очаква интензивен период на промени, на важни събития, които се задвижват от този астрологичен феномен. Настава време на раздели, разчистване на отношения, уволнения, приключване със стари жизнени линии.

Затъмнението ще бъде в 11° на Рак. Затъмненията по оста на Рак-Козирог, започнаха от юли 2018 г. Очаквайте да има развитие и по стари теми, които тогава са били стартирани. Същевременно сега ще се зародят  и нови събития. Най-активизирани ще са зодиакалните знаци: Рак, Везни, Козирог и Овен.

Напомням, че днес е ден „без богатство“, постарайте се да не харчите големи суми пари.

На 30 юни, в неделя, е също  такъв ден. Повече за това явление прочетете ТУК

Напомняне: На 29 юни е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 30 юни . Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  30 юни, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на   30 юни   и ще излезете от поста на   1 юли след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел