28 ЮЛИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Запазват се и днес всички благотворни енергии от вчера, които ни дарява общителната и приятелски настроена Луна в Близнаци.

И днес денят ще е изпълнен с много пътуване, обмяна на информация, срещи и разговори. Постарайте се да сте повече в движение, да сте на чист въздух.

В обедните часове от 11-13.30 ч. внимавайте с парите, не харчете безразборно, внимавайте и какви отговорности поемате, преценявайте си възможностите.

Най-динамичната и ползотворна част от деня е от 13.30 ч. до 18 ч., тогава всичко ще става бързо и ще има достатъчно сили за замисленото.

Обърнете внимание, че след 18.25 ч. Луната вече е без курс до края на деня. Нищо важно не предприемайте в тези часове, не споделяйте идеи и не уточнявайте отношения. Бъдете внимателни ако шофирате вечерта.

За понеделник си правете планове едва за след 14.32 ч., защото дотогава времето няма да е ефективно.

ВАЖНО: ВЕНЕРА ПРЕМИНАВА В ЛЪВ до 21 август. Рано сутринта в 4.55 ч. Венера преминава в Лъв до 21 август.

НАПОМНЯНЕ: Днес е ЕКАДАШИ. Постът започва от 6 часа сутринта и продължава до 6 часа сутринта на 29 юли,повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на    13 юли   и ще излезете от поста на   14 юли  след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ От 8 юли до 1 август 2019  очакваме ретрограден Меркурий. Меркурий ще промени своя знак в хода на ретроградното си движение. На 19 юли се връща в зодия Рак. При такива обстоятелства, се променят и плановете, намеренията, взетите решения по време на ретроградния период. Много лесно ще се справите с ретроградния ход на Меркурий, като запомните най-важното: не предприемайте нови и важни начинания, защото няма да са успешни и трайни. Фокусирайте се предимно към довършване на започнати вече инициативи и проекти.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел