28 СЕПТЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Скорпион, силен, енергиен знак, който ни поставя в съвършено друго темпо. Това е знакът символ на хирургията, полицията и военните. Пренесени тези значения в деловия ни живот показва, че трябва да се направи много прецизна „дисекция“ на всеки един проблем, той да бъде отстранен, излекуван, а „виновните“ съответно да бъдат наказани и поставени на мястото им. С тази шеговита трактовка искам да изтъкна, до какво степен знакът Скорпион е справедлив и реагентен към всеки проблем и несправедливост.

Днес и утре ни очакват два много динамични и интензивни дни, които ще извадят на повърхността всички тлеещи нужди и наложителни задачи. Тази тенденция в съчетание с ретроградния Меркурий чудесно подпомага да се свършат дълго отлагани  неща, носещи етикет „трябва“.

Добрата новина е, че в такива дни човек намира сили да се справи с неща, които хронично е отлагал за после.

Днес в 8.43 ч. Марс и Сатурн са в точен хармоничен аспект, отлична добавка към енергията на Скорпиона. Ставаме още по-волеви, амбицирани и силни.

Сега може да си възобновите тренировките във фитнеса или някой друг спорт, който практикувате.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.