28 СЕПТЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Времето е продуктивно само до 10.19 ч. преди обяд, ако можете да си свършите до тогава по-важните неща, ще си спестите след това доста главоболия.

Следва продължителен период на Луна без курс, от 10.19 ч. до 18.35 ч., когато събитията ще се развиват по своя логика и много трудно може да се контролират.

Допълнително ще се усеща и затормозяване и спиране дори на някои процеси и дейности, защото Сатурн е статичен. Това се явява като спирачка за всички по-напористи и дейни личности.

В сряда на 30 септември очакваме да се повтори и напрегнатия аспект между Марс и Сатурн. Но още от днес много ясно ще се усеща неговото характерно и дразнещо въздействие.  Това е един от най-сложните аспекти за тази есен.  Този аспект провокира напрежение и конфликтни ситуации. Подбужда борби и противопоставяне.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  10.19 ч. – 18.35 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел