28 СЕПТЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Внимателни бъдете от сутринта до 13 ч., защото Луната е без курс, а се намираме в 29 лунен ден, преди новолуние.

В този ден енергиите са почти на нулата, може да се появят изкушения, заблуди, двойнствени ситуации. Внимателно наблюдавайте какви хора привличате, не приемайте предложения, подлагайте всичко под съмнение, не избързвайте.

Внимавайте с пари, вещи, заключвайте добре и внимателно шофирайте.

Все още имаме възможност за приключване, освобождаване и почистване. Запалете свещ да погори поне 1-2 часа, добре е с нея да обходите жилището, за да се освободите от застояли и негативни енергии.

Вечерта на  21.28 ч. настъпва новолуние в 6° на Везни. Едва след този час ще се пишат желанията по новолуние.

Това новолуние ще даде нови възможности и перспективи в партньорските и любовни отношения. Точката на новолунието съвпада с хармонични аспекти, които ще подпомогнат тези процеси. Лесно ще се намира компромисната точка, разбирателство и дипломация ще помага в напрегнати ситуации, които в следващите две седмици ще се развият положително.

Формулата за успеха на това новолуние е: слушайте партньорите си, опитайте се да разберете и тяхната гледна точка, не бързайте да противоречите и да налагате своите виждания. С изненада ще откриете, че и те са били прави. Бъдете открити за новите идеи.

Точката на новолунието има и един напрегнат аспект с Плутон, който може да доведе до излишни емоции, преувеличение на случващото се и нервозност. Но след като сте предупредени за това, се надявам да можете да го избегнете.

Повече за новолуние във Везни прочетете ТУК

Инструкции за писане на желания, ако все още нямате опит, може да прочетете ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС:  06.59 ч. – 13.04 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв