28 ОКТОМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

Очаква ни приятен и динамичен ден, в който може да си свършите много полезна работа преди ретроградния Марс.

Денят е и с положителна финансова активност и много добре се съчетава с ингреса на Юпитер в Риби. Рано сутринта в 8.17 ч. Юпитер преминава отново в Риби само за малко до 22 декември 2022 г. Планетата ще се върне само до 28-мия градус и след това отново се връща в Овен. Винаги, когато такава голяма и носеща късмет планета  премине в нов зодиакален знак, има благоприятни събития и добри новини. Особено доволни ще бъдат тези, които имат не само материални желания, но и духовни търсения, защото Юпитер ще им даде много благоприятен импулс.

До края на деня аспектите са благоприятни, ще има възможност времето правилно да се разпредели и вниманието да се фокусира.

Постарайте се да си свършите максимално работа днес, защото вече наближава ретроградната фаза на Марс, която е доста продължителна и в този период не е подходящо да се правят някои неща.

ВАЖНО!!!

От 30 октомври до 12 януари е ретрограден Марс. Прочетете повече за това ТУК

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.